“C'est Dieu qui créa l'eau. Mais l'homme fit le vin” (Victor Hugo)

Cal Lluís posa a disposició dels seus clients un assortit celler de vins que proveeix una selecta i acurada carta. Els vins catalans i especialment del Penedès tenen una presència preferent en aquesta selecció.
La tria de cellers elaboradors pretén que els vins que figuren a la carta expressin l'esperit i el substrat de la terra d'on procedeixen. La passió de Cal Lluís és mantenir aquests vins en les millors condicions fins a l'hora de servir-los amb la cura que mereixen.


Perquè el vi ofereixi les millors propietats que té, Cal Lluís el serveix en copes Riedel, considerades pels professionals del sector com les millors que existeixen. “El contingut determina la forma. Riedel fabrica les copes més perfectes, tant per raons tècniques com per gaudir del plaer. Aquestes copes influeixen profundament en els bons vins. Falten paraules per assenyalar fins a quin punt són importants”. Això ho escrivia Robert M. Parker Jr. a The wine Advocate. Les copes Riedel són les úniques que tenen la capacitat de traslladar tota la sensualitat i expressivitat de cada tipus de vi. Per aquest motiu les hem seleccionat.


La carta de destil
lats i generosos va des dels productes que ja coneixien els avis fins als més actuals: d'un anís Manelic o un Chartreuse a un marc de cava o un destillat d'Alisier.


La ratafia de nou és el licor més tradicional de Catalunya. Ja era popular al segle XVII. L'elaboració d'aquest licor és una tradició que ha passat de pares a fills en molt pobles de Catalunya i, malgrat que s'ha anat perdent, hi ha un ressorgiment per recuperar-la. Cal Lluís posa el seu gra de sorra en aquest procés.

 
 
     
   

Restaurant Cal Lluis 1887
T. 938 991 001

 

Carrer de la Font 34
08731 Sant Martí Sarroca

 

restaurant@callluis1887.cat

Facebook Enoturisme