“C'est Dieu qui créa l'eau. Mais
l'homme fit le vin” (Victor Hugo)
Cal Lluís posa a disposició dels seus clients un
assortit celler de vins que proveeix una selecta i
acurada carta. Els vins catalans i especialment del
Penedès tenen una presència preferent en aquesta
selecció.
La tria de cellers elaboradors pretén que els vins que
figuren a la carta expressin l'esperit i el substrat
de la terra d'on procedeixen. La passió de Cal Lluís
és mantenir aquests vins en les millors condicions
fins a l'hora de servir-los amb la cura que mereixen.
Perquè el vi ofereixi les millors propietats que té,
Cal Lluís el serveix en copes Riedel, considerades
pels professionals del sector com les millors que
existeixen. “El contingut determina la forma. Riedel
fabrica les copes més perfectes, tant per raons
tècniques com per gaudir del plaer. Aquestes copes
influeixen profundament en els bons vins. Falten
paraules per assenyalar fins a quin punt són
importants”. Això ho escrivia Robert M. Parker Jr. a
The wine Advocate. Les copes Riedel són les úniques
que tenen la capacitat de traslladar tota la
sensualitat i expressivitat de cada tipus de vi. Per
aquest motiu les hem seleccionat.
La carta de destil•lats i generosos va des dels
productes que ja coneixien els avis fins als més
actuals: d'un anís Manelic o un Chartreuse a un marc
de cava o un destil•lat d'Alisier.
La ratafia de nou és el licor més tradicional de
Catalunya. Ja era popular al segle XVII. L'elaboració
d'aquest licor és una tradició que ha passat de pares
a fills en molt pobles de Catalunya i, malgrat que
s'ha anat perdent, hi ha un ressorgiment per
recuperar-la. Cal Lluís posa el seu gra de sorra en
aquest procés.