Cal Lluís és un establiment situat al cor del Penedès, obert al públic des de finals del segle XIX, d'estil rústic i clàssic on es respiren aires d’autenticitat... Està obert des de 1887 a un dels primers carrers fets al nucli de Sant Martí Sarroca.
 

Els amics i visitants de Cal Lluís troben en aquest establiment una cuina sense fogons que ofereix un gran assortit de plats selectes a base d'ibèrics, formatges, fondues, patés, escabetxos... acompanyats per un pa amb tomàquet de factura exquisida i curullats per postres casolans o cremes gelades i sorbets, entre altres, i completats per una acurada carta de vins -amb un lloc preferent per als elaborats del Penedès-, cafès, tes i destil·lats.
 

A Cal Lluís s'hi pot trobar també una expressió d'arts plàstiques en les exposicions temporals que vesteixen les parets de l'establiment, i es pot fer un viatge retrospectiu al món del cinema, en l'exposició permanent muntada com a homenatge al passat centenari del Setè art i a una de les activitats exercides per la casa durant 40 anys.

 
 
 
     
   

Restaurant Cal Lluis 1887
T. 938 991 001

 

Carrer de la Font 34
08731 Sant Martí Sarroca

 

restaurant@callluis1887.cat

Facebook Enoturisme